Ordning, reda och tid

Ordning, reda och tid2010

Städmopp microfiber

Den ljudlösa microfibern har något nästan trolskt över sig när den svävar mot parketten. Dessutom är den så genialt enkel att rengöra. (Från katalog 2012.)

Ordning, reda och tid1990

Textilvårdsrulle

Till skillnad mot dagens klädvårdsrullar som oftast är täckta med avrivbar tejp sköljdes den här i vatten och kunde återanvändas hur många gånger som helst. (Från katalog 1993.)

Ordning, reda och tid1950

Vaskrensaren

Vaskrensaren är en riktig klassiker som ser likadan ut i dag som för snart 70 år sen! Snacka om tidlös design. (Från katalog 1951.)

Ordning, reda och tid1960

Gem

Gemet fick sin nuvarande form för över hundra år sedan och namnet kommer ursprungligen från ett varumärke, ”gem paperclips”. (Från katalog 1967.)

Ordning, reda och tid1960

Pennhållare

Pennhållaren, som fortfarande finns i många offentliga miljöer, gjorde sig på 1960-talet även bra i hemmakontoret. (Från katalog 1964.)

Ordning, reda och tid1920

Väckarur

Väckarklockor har funnits ända sedan antiken i form av vattenur där kugghjul som sattes i rörelse av vatten var kopplade till en hammare som slog på klockan. Mekaniska väckarklockor som de här blev populära i slutet av 1800-talet och började massproduceras. (Från katalog 1926.)

Ordning, reda och tid1930

Skivportfölj

Skivportföljen var för gårdagens dj:ar vad dagens USB-minnen är. Med en snygg portfölj för förvaring av skivorna höjdes coolhetsfaktorn rejält och det blev enkelt att hitta rätt platta. (Från katalog 1931.)

Ordning, reda och tid1990

Plastdunk

Hopvikbar plastdunk med handtag och kran var perfekt till 1990-talets husvagnssemester. (Från katalog 1990.)

Ordning, reda och tid2010

Dokumentförstörare

Dokumentförstöraren förhindrar viktig information från att hamna i orätta händer. Det finns hela sex olika säkerhets­klasser. De ger olika bredd och längd på strimlorna. (Från katalog 2013.)

Björn Haid

”Jag tror Clas chockats om han fått veta att vi har fler butiker än Åhlens”

Läs historien om Clas

Paulina Kolm

”Clas Ohlson är kända för att ha smarta och bra produkter.”

Paulina Kolm levererar smartingen App-on-wall till Clas Ohlson.
Läs om samarbetet.