Människorna

Många är profilerna som satt sin prägel på Clas Ohlsons historia. Mellan grundaren Clas, till nuvarande vd:n Lotta Lyrå skiljer nästan precis 100 år. I gapet ryms alla de människor som varit med och gjort Clas Ohlson till vad det är i dag. Möt kunder, anställda och leverantörer som påverkat och påverkats under seklet.

Signature collection, till minne av Clas

I början av juni lanserade Clas Ohlson sitt nya koncept, Signature Collection, med ett antal utvalda specialprodukter för att hylla grundaren Clas Ohlson. Eva Berg, sortimentschef på företaget är den som tillsammans med sitt team tagit fram produkterna.

Läs mer

Barnbarnen på omslagen

Alla Clas Ohlsons barnbarn var med och prydde katalogens omslag under 1940- och 1950-talet. Se efter om du känner igen Clas släktingar?

Läs mer

Fanklubben klädde Madrid i Clas Ohlsons färger

Under år 2000 bildar några män i Norrköping clasohlsonfan.se. Klubben blir väldigt populär och får mer än 10 000 medlemmar. Vilka andra företag kan skryta med en egen fanclub?

Läs mer

Uppfinnaren Henrik Falk

”Dustzero kan bli en riktig storsäljare.”

Dustzero gör så att både professionella hantverkare och händiga hemmafixare slipper dammet som alltid dyker upp när man borrar.

Lär mer här.